VIBER (096)656-33-88         E-mail: office@electronik.kiev.ua

int(34)

Лидеры продаж сегодняшнего дня !

DS Electronics (Украина)
1950.83 грн
Запорожский завод цветных металлов
18.91 грн




Уважаемые Покупатели! Мы просим вас оставить отзыв о работе с нами. Для нас очень важно знать, как вы оцениваете работу нашего магазин.

Домовент 150 тиша. Рекомендую. Магазину 5 звезд.
 
дата побликации: 23 Март 2024
Опубликовано: Роман
Днепр
Замовляв у цьому інтернет магазині розетки,вимикачі.Все підібрали на вищому рівні, даже надали подарунок за замовлення більше трьох тисяч гривень, а що саме головне, при розрахунку не правильно надали здачу по коштам, не в мою користь, ну я цього не помітив, але не встиг я від'їхати від магазину, мені передзвонили і сказали, що неправильно видали мені решту і попросили вернутися для повернення решти. Уважуха працівникам цього інтернет магазина.
 
дата побликации: 01 Март 2024
Опубликовано: Віктор
Ірпінь
Робим замовлення отримав неякісний товар Hager, повідомили в магназині, що я маю відправити за власний кошт назад... в Київ. м. Софіївська Борщагівка. потім беде до 14 перевірка якості... (чи я його не поламав)... потім можливо мені відправлять назад... знову за мій рахунок...
Думаю пересилка (туди й назад) буде не менше 150 грн.. два тижні клопоту... відсутність можливості зробити монтаж електросистем...
Так що ось так
Чумак Володимир 06334478966 замовлення 53605
 
дата побликации: 28 Февраль 2024
Опубликовано: Чумак Володимир
Житомир
Дякую!!! Уже другий раз замовляю в цьому магазині. Вчора оплатив монобанком і зробив заказ. Сьогодні вже отримав цілий товар і неушкоджений+ безкоштовна доставка( >3000грн) + пожарунок. Тепер є з чим працювати. Буду і далі з ними працювати.
 
дата побликации: 10 Февраль 2024
Опубликовано: Вячеслав
Николаев
Наталія добрий день. Вам було надіслано все згідно вашого замовлення. Замовлення ви робили онлайн. На сайті чітко вказано, яка позиція йде з рамкою у зборі, яка без рамки. Читайте будь ласка опис товару. І лише після цього пишіть негативні відгуки.
 
дата побликации: 02 Февраль 2024
Опубликовано: ЭЛЕКТРОНИК
Замовила розетки та вимикачі. Частина прийшла в зборі частина без рамок. Це просто не красиво , бо замовляла інше , не рекомендую. Тепер потрібно замовляти рамки окремо. Дуже дякую!!!!
 
дата побликации: 01 Февраль 2024
Опубликовано: Наталія
Після публікації мого попереднього відгуку щодо проблеми з недостачею товарів у моєму замовленні, я хочу поділитися оновленою інформацією. Мені зателефонували з магазину, вибачилися за створені незручності та пояснили ситуацію. Я був приємно здивований такою увагою до моєї проблеми.
Недостаючі позиції були надіслані, доставка була швидкою та за рахунок магазину, також до відправлення був доданий невеликий подарунок як знак вибачення.
Тепер я можу сказати, що мій загальний досвід із цим магазином є позитивним. Це показує, що вони дбають про свою репутацію і задоволення клієнтів. Я радий, що моя проблема була вирішена, і тепер можу рекомендувати цей магазин іншим.
 
дата побликации: 24 Ноябрь 2023
Опубликовано: Роман
Я зробив замовлення в цьому магазині та був загалом задоволений асортиментом та цінами. Проте, при отриманні мого замовлення я виявив, що одна позиція, яку я замовив у кількості 2 одиниць, була відсутня. Коли я звернувся до служби підтримки, мені відповіли, що вони нічого не знають про цю проблему і всі товари були нібито відправлені.

Це дуже розчаровує, оскільки я очікував відповідального та швидкого вирішення моєї проблеми. Я розумію, що помилки трапляються, але відсутність готовності допомогти вирішити проблему є неприйнятною. Я би хотів, щоб менеджери магазину більш відповідально підходили до вирішення таких питань.

Наразі я не можу рекомендувати цей магазин іншим покупцям через проблеми з доставкою та незадовільне обслуговування клієнтів.
 
дата побликации: 22 Ноябрь 2023
Опубликовано: Роман
Дякую за гарний сервіс й гарні ціни!
 
дата побликации: 03 Ноябрь 2023
Опубликовано: Евгеній
Кривий Ріг
Доброго дня Михайло. Ви зробили та сплатили замовлення у вихідний день субота. У понеділок ваше замовлення було оброблено. І сьогодні у середу їде до вас. 2 дні на відправлення замовлення. Робіть замовлення у робочий день. І у вас не буде приводу писати такі відгуки. Тим більше, форму оплати при оформленні замовлення, ви вказали поповнення картки "Монобанк". А сплатили на розрахунковий рахунок. Гроші ваші ще потрібно було знайти. Гарного вам ремонту.
 
дата побликации: 23 Август 2023
Опубликовано: Єлектронік
Доброго дня!
Зробив замовлення 00049417 на суму 7 257, отримав листа з реквізитами.
Зробив оплату в суботу 19.08.2023
Магазин жодним чином не повідомив мене на момент замовлення в консультаціях по телефону та перед сплатою, що я отримаю замовлення тільки у четверг, а відправка буде тільки в середу, це з'ясувалося тільки в понеділок.
Магазин жодним чином не повідомив мене що отримав від мене гроші.
Магазин не дав протягом 5 днів жодного зворотнього зв'язку що до надходження грошей та факту підготовки відправки.
Магазин повідомив, що вони таким чином працюють і не зобов'язані повідомлять перед сплатою щодо дати отримання товару та факту отримання грошей від покупців.
Магазин повідомив що так, на думку фахівців магазину, працють всі і не зобов'язані надавати інформацію щодо надходження коштів, дати отримання та факту формування посилки, шляхом нотіфікації Замовника (пошта, месенджер, або СМС)
Це - не є нормальним, бо по факту я сплатив гроші, а мене поставили перед фактом отримання посилки за 5 діб після сплати і це з'сувалося тільки згодом.
Станом на середу 23.08.2023 я неотримав посилку і точно не знаю дати отримання, і шляхом телефоних розмов з моєї ініціативи отримав частково інформацію.
Враховуючи таке обслуговування, не раджу користуватися таким сервісом.
З повагою до всіх Михайло Мокрушин, бережить себе
 
дата побликации: 23 Август 2023
Опубликовано: Мокрушин Михайло
Киев
Дякую Вам за гарний сервіс та найкращі ціни! Дуже зручний сайт, нічого зайвого.
Замовляв багато розеток та вимикачів. Після замовлення менеджер відразу передзвонив і сказав, що все є в наявності і в той же день мені відправили моє замовлення!
Все було добре запаковано, а ще в коробці була накладна з печаткою.
Обов'язково буду замовляти у вас ще.
Із побажань, хотілося б мати на сайті власний кабінет, де можна було б переглядати свої замовлення.
Бажаю вашому магазину успіхів та процвітання!
 
дата побликации: 30 Июль 2023
Опубликовано: Роман
Дніпро
Андрій. Ми маємо чіткі правила. На 1 замовлення та одного покупця виділяється 1 подарунок. Менеджер не може порушити правила магазину. Хорошого вам ремонту)))
 
дата побликации: 21 Июль 2023
Опубликовано: Электроник
Сайт гарний не спорю, але як доходить діло до подарунка не хочуть віддавати його.тобто роблю 3 різних заказа для 3 замовників тобто повинно бути кожному по подарунку. І тут менеджер хамло починає мені розказувати що хай замовники роблять заказ і тоді отримають своі подарунки.Це бред. В розпачі з цього електроніка. Буду шукати інших
 
дата побликации: 21 Июль 2023
Опубликовано: Андрей
Черкаси
Роман. У нас на сайте можно сделать заказ от 1 грн. Если вы уже у нас покупали ранее.
При оформлении заказа нужно нажать кнопку"Купить ниже 500 грн". И в новом окне указать номер прошлого заказа. С уважением.
Магазин Электроник.
 
дата побликации: 11 Апрель 2023
Опубликовано: ЄЛЕКТРОНІК
Київ
Хороший сайт з нормальними цінами на продукцію, єдине коли прорахувався чи змінились плани неможна дозамовити наприклад одну або дві резетки, так як у них правила, що мінімальний заказ 500 грн. Якось тебе десь в чомусь обмежують
 
дата побликации: 09 Апрель 2023
Опубликовано: Роман
Івано-Франківськ
Сайт хороший, о наличии товара позвонили, бесплатная доставка порадовала.
Единственное на подарок выбрали изоленту, качество отвратительное.
 
дата побликации: 09 Февраль 2023
Опубликовано: Елизавета
Запорожье
Неправильно намальоване підключення. Це вводить людей в оману. Там де 8 болтиків туди підключається генератор і мережа. А там де 4 болтика туда підключається споживач. Якщо ви серйозний сайт то переробіть картинку. Бо це посміховисько і халтура. Гарного дня??
 
дата побликации: 28 Январь 2023
Опубликовано: Костянтин
Електрик, Київ
https://electronik.kiev.ua/index.php/shop/product/view/994/16392?gclid=CjwKCAiArNOeBhAHEiwAze_nKCINPiMFW2q5k8NN8YRIwIJxUw2icEagbgBm8vg4-S_9gOzh5RZfGBoCMoQQAvD_BwE
"Замовляли розети та вимикачі Schneider Asfora, скористалися знижкою, отримали подарунок і безкоштовну доставку, - все як заявлено на сайті при оформленні замовлення. Дякую. Рекомендую."
 
дата побликации: 19 Декабрь 2022
Опубликовано: Тетяна
Горишні Плавні
Замовляли розетки та вимикачі Mono. Товаром повністю задоволені, дуже стильно і якісно виглядають. Попередньо обирали по зразкам в офісі, забирали також самостійно. Рекомендую даний магазин.
 
дата побликации: 19 Октябрь 2022
Опубликовано: Олена
Київ

в начало предыдущий 1 2 3 4 5 6 следующий в конец >>

страница 1 и 6


ОСТАВИТЬ ОТЗЫВ
* обязательно для заполнения
Ваше Имя:*
Email Address:*
Ваш город:
Оставьте здесь свой отзыв:*

О нас

   Интернет-магазин «Электроник» - это место, где каждый украинец сможет выбрать и купить качественные электротовары недорого с доставкой по всей Украине.

Электротовары ищут везде, а покупают у нас !

 

Контакты

Украина, Киев, Софиевская Борщаговка

ЖК «Львовский Маеток"

ул. Радужная 147

(096) 656-33-88

(095) 656-33-88

(063) 656-33-88